Prati nas

Vijesti

Primjer drugima

Premijer Plenković se docijepio nakon preboljena COVID-a i prve doze

S 1042 novozaraženih Hrvatska je opravdano crvena na koronakarti Europe. 552 osobe su na bolničkom liječenju, od toga 59 na respiratoru – šest više nego jučer. U protekla 24 sata preminulo je 8 osoba.

Objavljeno

|

foto: Andrej Plenković/Twitter

Premijer Andrej Plenković cijepio se drugom dozom cjepiva AstraZenece. Podsjećamo, premijer je u studenom prebolio COVID-19, zbog čega je naknadno primio samo jednu dozu cjepiva. Sada je cijepljen još jednom dozom kako bi sačuvao stečeni imunitet.

“Nakon konzultacija s liječnicima, cijepio sam se i drugom dozom AstraZenece nakon preboljenja bolesti COVID-19. Pozivam sve koji još dvoje, osobito naše starije sugrađane, da se cijepe. Cijepljenje je najbolja obrana od razvijanja težih simptoma covida i hospitalizacija. Čuvajte svoj život!”, poručio je Plenković na Twitteru.

S 1042 novozaraženih Hrvatska je opravdano crvena na koronakarti Europe. 552 osobe su na bolničkom liječenju, od toga 59 na respiratoru – šest više nego jučer. U protekla 24 sata preminulo je 8 osoba, a prosječna dob umrlih je 82 godine. Među preminulima, svi su s brojnim komorbiditetima, a među njima je i troje cijepljenih izrazito visoke starosne dobi.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.