Prati nas

Show

Visoka temperatura

Mišo Kovač je primljen na Infektologiju KBC-a Split, osjećao se loše

Prije samo nekoliko dana objavio je spot za pjesmu ‘Čuvajte mi pismu’, s albuma ‘Budi čovjek dobre volje’ iz 1999. godine.

Objavljeno

|

Mišo Kovač (screenshot: CroRec)

Mate Mišo Kovač hospitaliziran je u splitskom KBC-u, no nije životno ugrožen, javlja Slobodna Dalmacija.

Slobodnoj je potvrđeno da je 80-godišnja pjevačka legenda prije nekoliko dana primljena na Kliniku za infektologiju splitske bolnice zbog visoke tjelesne temperature, a i loše se osjećao. 

Nakon obavljenih pretraga i testova, utvrđeno je kako Mišo, unatoč respiratornim poteškoćama, nije pozitivan na koronavirus, ali je zbog narušenog općeg stanja zadržan na plućnom odjelu. 

Podsjetimo, prije samo nekoliko dana objavio je spot za pjesmu “Čuvajte mi pismu”, s albuma “Budi čovjek dobre volje” iz 1999. godine.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.