Prati nas

Vijesti

Blagdan

Svi sveti: Radno vrijeme trgovina na 1. 11. 2021.

Osim u Katoličkoj crkvi, ovaj se blagdan obilježava i u Engleskoj crkvi, kao i u mnogim evangeličkim crkvama, premda je ondje primio različite oblike, ovisno o dotičnoj crkvi.

Objavljeno

|

foto: Anrita1705/Pixabay

U kalendaru Katoličke crkve Svi sveti označeni su kao svetkovina, a ujedno su i neradni dan u Republici Hrvatskoj. Baš zbog toga, 1. studenog trgovački lanci radit će po prilagođenom radnom vremenu.

Konzum

Konzumove poslovnice radit će po skraćenom radnom vremenu. Većina će ih vrata zatvoriti u 13 ili 14 sati. Točno radno vrijeme vama najbliže trgovine saznajte na ovoj poveznici.

Kaufland

I Kauflandove trgovine radit će skraćeno, no neće se sve zatvoriti u isto vrijeme. Točno vrijeme željene poslovnice provjerite na ovoj poveznici.

Spar i Interspar

Lokali Spara i Interspara na Sve svete radit će skraćeno, najčešće do 14 sati. No neke poslovnice u ponedjeljak neće ni otvoriti vrata. Da biste se na vrijeme pripremili, vašu poslovnicu pronađite ovdje.

Lidl

Lidlove trgovine svoja vrata početi zatvarati već u 14 sati, no neke lokacije će raditi i do 20 sati. Željenu lokaciju potražite na ovom popisu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.