Prati nas

Show

Kolinda Grabar-Kitarović

Bivša predsjednica kleknula pred televizor. Facebook gori: ‘Vatrena Kolinda!’

ć. Ispod fotografija na kojima razdragano kleči pred televizorom, najsportskija od svih predsjednica napisala je: ‘Idemo u Kataaaaar!!! Hvala vam, Vatreni!’

Objavljeno

|

Kolinda Grabar Kitarović (foto: Twitter)

Hrvatska nogometna reprezentacija ide u Katar gdje će po šesti će put zaigrati na Svjetskom prvenstvu. U odlučujućoj utakmici za prvo mjesto u skupini H vatreni su pred više od 30.000 gledatelja u Splitu svladali Rusiju s 1:0.

Emotivnom objavom na društvenim mrežama oglasila se i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je utakmicu pratila iz Sjedinjenih Država. Ispod fotografija na kojima razdragano kleči pred televizorom, najsportskija od svih predsjednica napisala je: “Idemo u Kataaaaar!!! Hvala vam, Vatreni!”

“Ma uvijek bila naša najjača navijačica”, napisala je oduševljena komentatorica na Facebooku. “Energična, vatrena naša Kolinda”, uzvratila je druga, dok broj komentatora oduševljenih sportskim domoljubljem bivše predsjednice raste iz minute u minutu.

Podsjetimo, ovo nije prvi puta da je bivša predsjednica demonstrirala svoj sportski duh. 2018. godine hrvatska nogometna reprezentacija iz Rusije vratila se s fantastičnim srebrom, a Luka Modrić proglašen je najboljim igračem ovog Svjetskog nogometnog prvenstva. Povijesni je to uspjeh hrvatskog sporta, no diljem svijeta pričalo se o hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović koja je svojom srdačnošću osvojila gledatelje finalne utakmice.

Tadašnja predsjednica utakmicu je gledala s Macronom i Putinom. Sve troje su se prilikom dodjele medalja spustili na teren te čestitali nogometašima. Nakon čestitki, Kolinda Grabar-Kitarović je, kiši unatoč, izgrlila nogometaše i poljubila pobjednički pehar koji je otišao u Francusku.

Emmanuel Macron i Kolinda Grabar-Kitarović
Kolinda Grabar-Kitarović, Svjetsko nogometno prvenstvo, Soči
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.