Prati nas

Show

COVID-19

Novi zdravstveni problemi Miše Kovača: Skinut je s kisika i liječi se doma

Trenutno se sa suprugom i kćeri nalazi u iznajmljenom stanu u Strožancu. Donedavno je boravio u 50 metara udaljenom stanu kod obitelji s kojom je dugogodišnji prijatelj. Kako oni trenutno renoviraju kuću pjevač se preselio u obližnji apartman, piše Slobodna Dalmacija.

Objavljeno

|

Mišo Kovač (screenshot: CroRec)

Prije samo nekoliko tjedana Mišo Kovač (80) otpušten je iz splitske bolnice na Firulama gdje je bio hospitaliziran zbog upale pluća i visoke temperature. I baš kad smo se svi ponadali kako će legenda dalmatinske pisme biti dobro i da je iza njega ono najgore, doznajemo da je pjevač opet završio u splitskoj bolnici – i to jer je pozitivan na koronavirus, javlja Slobodna Dalmacija.

Osim njega na koronu je pozitivna i supruga mu Lidija, kao i kći Ivana koja je prije nekoliko dana posjetila oca u Strožancu pokraj Splita gdje se on nalazi već nekoliko mjeseci.

Miši se preko noći narušilo zdravstveno stanje pa je prije nekoliko dana hitno odvezen u bolnicu. Srećom, nakon što je primio kisik postalo mu je bolje te je tijekom današnjeg dana, doznaje Slobodna iz izvora bliskih Miši, pušten na kućnu njegu. Slobodna uz to piše da Mišo, Lidija i Ivana nisu cijepljeni protiv koronavirusa.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.