Prati nas

Vijesti

Iz Banskih dvora

Plenković: Sretan Božić, cijepite se!

Izrazio je zahvalnost brojnim zdravstvenim djelatnicima koji su ulagali maksimalne napore da zaštite zdravlje građana.

Objavljeno

|

Plenković obećao veće mirovine.
Andrej Plenković (screenshot: HDZ/Youtube)

‘Drage Hrvatice i Hrvati, u domovini i inozemstvu, dragi sugrađani, pred nama je blagdan Kristova rođenja, vrijeme za zajedništvo, obitelj i veselje. Ovo je prigoda da se prisjetimo svih iskušenja s kojima smo bili suočeni u 2021. godini. I ova je godina bila obilježena pandemijom koronavirusa”, kazao je u svojoj video čestitci građanima premijer Andrej Plenković.

“Prisjećamo se svih naših sugrađana koji su nas nažalost napustili. Zahvalni smo brojnim zdravstvenim djelatnicima koji su ulagali maksimalne napore da zaštite zdravlje naših građana. Sada je vrijeme da nastavimo s procesom cijepljenja, da se pridržavamo epidemioloških mjera i da na taj način svatko od nas pridonese zdravstvenoj sigurnosti cijeloga društva.”

“Ovo je bila godina u kojoj smo uspjeli ostvariti snažan gospodarski oporavak. Pokazali smo otpornost, snagu, znanje i želju za kvalitetnijim životom. Upravo na tom tragu i u duhu optimizma, a nadam se i u slozi i zajedništvu te sa što manje polarizacije u društvu, svima želim od srca sretan Božić i sve najbolje u 2022. godini’, kazao je, između ostalog, Plenković.

Oglas

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.