Prati nas

Vijesti

Kupovina u zadnji čas

Radno vrijeme trgovina za Badnjak, Božić i Štefanje 2021. godine

Za Badnjak će većina trgovačkih lanaca svoje poslovnice držati otvorenima, ali uz skraćeno radno vrijeme. Očekivano, za Božić će se trgovci odmarati, a za Štefanje će vrata kupcima otvoriti samo Spar i Interspar.

Objavljeno

|

Svi sveti radno vrijeme trgovina
foto: Sandro Bura

Konzum

Konzumove prodavaonice će na Badnjak (24. 12) raditi po skraćenom radnom vremenu, i to najduže do 17:00, dok će na Božić (25. 12) i Blagdan sv. Stjepana (26. 12) biti zatvorene. Radno vrijeme vama najbliže poslovnice potražite ovdje.

Lidl

Sve će Lidlove poslovnice na Badnjak raditi do 14:00. Kao i svake godine, na Božić i Blagdan sv. Stjepana, Lidl neće raditi. Preciznije radno vrijeme za vama najbližu poslovnicu provjerite ovdje.

Kaufland

Kauflandove poslovnice na Badnjak će raditi od d 7:00 do 16:00. Na Božić će ostati zatvorene, kao i na Blagdan sv. Stjepana. Više pročitajte ovdje.

Spar i Intespar

Trgovine Spara i Interspara će raditi po prilagođenom radnom vremenu. Na Badnjak svi će Interspar hipermarketi u cijeloj Hrvatskoj raditi skraćeno do 17 sati, a SPAR supermarketi skraćeno do 15 ili 16 sati. Božić je neradan za Sparove i Intersparove dućane.

Za razliku od Lidla i Kauflanda, trgovine Spara i Intrerspara će u nedjelju na Blagdan sv. Stjepana raditi do 14 sati, osim Interspar hipermarketa u Zadru koji će raditi do 18 sati i Interspar hipermarketa u riječkom Tower Centru koji će raditi do 20 sati. Interspar hipermarketi u trgovačkim centrima Mall of Split te Portanova Osijek taj će dan biti zatvoreni.

Tommy

Popis Tommy trgovina i njihovo radno vrijeme možete provjeriti ovdje.

Plodine

Kako će raditi pojedina trgovina Plodina, možete pogledati ovdje.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.