Prati nas

Show

Odlazak

Agent objavio uzrok smrti Betty White: ‘Ne politizirajte njenu smrt!’

White koja bi 17. siječnja napunila 100, nedavno je za časopis People progovorila o svojim godinama. ‘Sretna sam što sam u ovim godinama ovako zdrava i osjećam se sjajno’, kazala je tada.

Objavljeno

|

Betty White (Screenshot: Youtube)

Legendarna glumica Betty White preminula je 31. prosinca 2020. u dobi od 99 godina, samo pola mjeseca prije okruglog 100. rođendana. Nakon niza špekulacija na društveni mrežama, agent i bliski prijatelj glumice Jeff Witjas otkrio koji je bio uzrok njezine smrti, prenosi Dnevnik.hr.

“Betty je preminula mirno u snu u svojem domu. Ljudi govore da je njezina smrt povezana s booster dozom cjepiva protiv koronavirusa koje je primila tri dana ranije, ali to nije istina. Umrla je prirodnom smrću. Njezina smrt ne bi trebala biti politizirana, to nije život kojim je ona živjela”, istaknuo je Witjas u službenoj izjavi za People i tako porekao teorije o Bettynoj smrti koje su zadnjih dana preplavile društvene mreže.

“Iako je uskoro trebala napuniti 100 godine, mislio sam da će Betty živjeti zauvijek. Jako će mi nedostajati, kao i životinjskom svijetu koji je tako puno voljela. Mislim da se ona nikad nije plašila smrti jer se veselila ponovnom susretu s voljenim suprugom Allenom Luddenom. Vjerovala je da će opet biti s njim”, dodao je agent pokojne glumice.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.