Prati nas

Ljubav

Žele sve od života

Cheryl (61) i Quran (24) pokušali su zanijeti prirodno, no sada traže surogat majku

Kako zli jezici nemaju nikada mira, mnogi se rugaju s njenim borama i mršavošću, govore joj da izgleda kao Quranova baka i pretpostavljaju da je on s njom samo zbog novca. Cheryl je već navikla da ju zovu zombijem i živim mrtvacem iako, kako kaže, ne radi ništa ružno.

Objavljeno

|

Quran i Cheryl (screenshot: Love Don't Judge)

Ako je netko baka, ne znači da ne može imati mladoga supruga i željeti djecu. Naime, upravo to pokazuje 61-godišnja Cheryl McGregor koja sa 37 godina mlađim Quranom McCainom želi zasnovati novu obitelj.

“Cheryl ima sedmero djece i 17 unučadi, no zaslužujemo svoju obitelj”, kazao je Quran. Par je pokušao zanijeti prirodnim putem, no sada će se ipak okrenuti drugim opcijama. “Željeli bismo angažirati surogat majku, no vidimo da su mnogi naišli na pravne poteškoće nakon rođenja djeteta. Tražimo ženu koja bi potpisala ugovor kojim će jamčiti da će se u potpunosti odreći djeteta nakon što ga rodi”, kaže ovaj 24-godišnjak.

Cheryl ima dvije kćeri, no one su proteklih godina obavile histerektomiju, stoga nisu u mogućnosti biti surogat majke svojem budućem bratu ili sestri. Ovaj američki par razmišlja i o posvojenju. U tom slučaju idealno bi bilo dijete crnog oca i bijele majke ili obrnuto, kazali su medijima.

Podsjetimo, o ovom smo neobičnom paru pisali prije pet mjeseci. Cheryl i Quran upustili su se u vezu nakon osam godina prijateljstva. Zbližio ih je TikTok na kojem su počeli objavljivati zajedničke rasplesane video snimke. Postali su planetarno popularni kada je glazbenik Snoop Dogg podijelio jedan od njihovih TikTok klipova na svom profilu.

No sa slavom su došli i problemi. Kako zli jezici nemaju nikada mira, mnogi se rugaju s njenim borama i mršavošću, govore joj da izgleda kao Quranova baka i pretpostavljaju da je on s njom samo zbog novca. Cheryl je već navikla da ju zovu zombijem i živim mrtvacem iako, kako kaže, ne radi ništa ružno.

Quran i Cheryl (screenshot: Love Don’t Judge)

“Izgled nema veze s našom ljubavlju, niti na izgled možemo utjecati. Najvažnije je ono što nosimo u srcima”, objasnila je i dodala: “Ne radim ništa loše. Plešemo, širimo pozitivne vibracije, radujemo se dobrim stvarima i neću dopustiti da mrzitelji pobijede. On je dobar prema meni, ja sam dobra prema njemu. Što drugi ljudi imaju s nama?”

“Cheryl me uzbuđuje. Ne mogu skinuti njene ruke sa sebe”, kazao je Quran i dodao: “Uživo ne primamo mrziteljske komentare. No ljudi, kad su iza ekrana, ne razmišljaju o njenim osjećajima i ne gledaju je kad plače.”

“Užasno me to pogađa. Često se ne mogu nositi s tim. Plačem. Sve to pogađa moje samopouzdanje. No mnogi nas i vole, a mi se trudimo prenositi pozitivnu vibru”, objasnila je Cheryl.

“Nikada nećete biti sretni ako širite mržnju. Mi smo sretni. Ne možete zaustaviti našu ljubav, ona će uvijek biti tu. Mi nastavljamo, bez obzira na vaše mišljenje”, zaključuje Quran koji misli da se svojim javnim istupima zalaže za druge parove sastavljene od različitih dobnih skupina i rasa.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.