Prati nas

Show

Uređena zemlja

Jadranka Kosor poslala poruku Novaku Đokoviću: ‘Nemeže!’

Iako su mu australske vlasti dale priliku, nije uspio dokazati da se ne smije cijepiti. Neki mediji navode da je kao razlog naveo celijakiju, dok drugi tvrde da je izvijestio o preboljenju COVID-a.

Objavljeno

|

Jadranka Kosor (screenshot: HRT)

Neugodnu situaciju u kojoj se našao srbijanski tenisač Novak Đoković komentirala je i nekadašnja premijerka te bivša predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor.

“U uređenim državama, gdje zakoni vrijede za sve, zakoni vrijede za sve. Je l’ znaš tko sam ja, ne vrijedi. Ismijavanje pravila ne vrijedi. Nemeže. But: daleko je Australija”, napisala je Kosor na Twitteru.

Đokoviću je zbog neispravne vize zabranjen ulazak u Australiju. Naime, kako se poznati sportaš ne želi cijepiti protiv koronavirusa, zatražio je pogrešnu vizu koja ne podržava medicinsko izuzeće za cijepljenje. Iako su mu australske vlasti dale priliku, nije uspio dokazati da se ne smije cijepiti. Neki mediji navode da je kao razlog naveo celijakiju, dok drugi tvrde da je izvijestio o preboljenju COVID-a.

Đoković se nalazi u izolaciji pod policijskom pratnjom gdje čeka odluku o žalbi na protjerivanje. Kako stvari trenutno stoje, Đoković neće moći nastupiti na Australain Openu jer nije cijepljen.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.