Prati nas

Show

Raspjevana baka

Jasni Zlokić godina je počela fenomenalno: Sretna sam do neba!

Ne znam zašto je tako, ali prateći kroz vrijeme sve je manje i udanih i kao da se odriču familije, braka, djece, pa i unučadi, svojevremeno je rekla pjevačica.

Objavljeno

|

Jasna Zlokić (screenshot: Narodni/Youtube)

Pjevačica Jasna Zlokić postala je baka po drugi put. Njezin sin Igor postao je roditelj djevojčici Tanji koja je na svijet došla u prosincu na Badnjak, donosi Jutarnji list. “Sretna sam do neba, to su posebni osjećaji, beskrajna ljubav”, rekla im je.

Glazbenica poručuje da su ovo su najljepši trenutci koje čovjek može doživjeti. “Uživam u njoj, to mi je druga unučica. Ljubav je posebna, a to je jedna prirodna ljepota koju je priroda sama po sebi odredila da u određenim godinama života čovjek dobije takve darove koji su najvrjedniji i najljepši.”

“To je radost koja te ispuni do kraja, tu nema mjere. Cijela moja obitelj je sretna, još ako uspijete da vlastita djeca i unuci postanu pravi ljudi pa to je najveći kapital i to bi trebalo da motivira sve nas na tom putu”, zaključuje baka Jasna.

Podsjetimo, Zlokić je prije tri godine progovorila o ljubavi prema prvoj unučici Mari. Tada je za Jutarnji list rekla: “Ne znam zašto je tako, ali prateći kroz vrijeme sve je manje i udanih i kao da se odriču familije, braka, djece, pa i unučadi. A ja imam sve i žao mi je da ih nema više. Zastupam tu liniju života jer je, po meni prirodna, lijepa i potrebna čovjeku.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.