Prati nas

Vijesti

Zašto?

Zagrebački umirovljenik pucao na djecu, zračnicom ranio maloljetnicu

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku a posebno izvješće dostavljeno je nadležnom državnom odvjetništvu.

Objavljeno

|

Ilustracija (foto: Daniel Nebreda/Pixabay)

Zagrebačka policija uhitila je 70-godišnjeg umirovljenika koji je u četvrtak predvečer na zagrebačkom Jarunu pucao iz zračne puške i pritom ranio jednu maloljetnicu. Sreća u nesreći je da je djevojčica, koju je jedan naboj pogodio u potkoljenicu, zadobila lakše ozljede, piše Jutarnji list.

Odmah po dojavi oko 18.30 sati, policajci su pristigli na mjesto intervencije u Ulicu Franje Fuisa te su vrlo brzo ušli u trag 70-godišnjaku kojeg su po dovršetku kriminalističkog istraživanja kazneno prijavili za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Obradom je utvrđeno da je muškarac iz zračne puške cal. 4,5 mm iz zgrade u ulici Josipa Prikrila ispalio više hitaca u smjeru maloljetnih osoba koje su se nalazile u Fuisovoj, preko puta parka. Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku a posebno izvješće dostavljeno je nadležnom državnom odvjetništvu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.