Prati nas

Show

Usijanje

Josipa Lisac oduševila minicom, ali i izvedbom besmrtne pjesme ‘O jednoj mladosti’

Kaže, planirala je nastupiti u jednom od svojih glamuroznih izdanja. No nakon besane noći ipak se odlučila za casual look; kratku efektinu haljinu, šeširić i čizme.

Objavljeno

|

Josipa Lisac (screenshot: HTV)

Iako će uskoro proslaviti 72. rođendan, jedinstvena Josipa Lisac još je jednom iznenadila obožavatelje; i to ne samo glasom. Naime, Lisac je gostujući u HRT-ovoj iznimno popularnoj “A strani” izvela svoju antologijsku pjesmu “O jednoj mladosti” s albuma “Dnevnik jedne ljubavi” iz 1973. godine.

I pri tom je pokazala da nije samo “pjevačica za udžbenike”, već i modna ikona koja se pred kamera pojavila u crnoj mini haljini s otisnutim likom Karla Metikoša koja joj senzacionalno pristaje. “Učiteljica stila”, “prelijepe njegovane noge”, “ljepota ne prolazi” i “suvremeno i ukusno”, opisi su koje su obožavatelji ostavili ispod fotografija i snimki nastupa.

Josipa je 2010. godine za Gloriju komentirala svoju ljubav prema minicama: “Nosim ih, pa imam lijepe noge. Imam i lijep glas i lijep ten, a drugo ništa ne valja. Ne nosim izazovne stvari i ne volim se previše pokazivati, premda mi neki dizajneri i to predlažu jer misle da bi mi to dobro pristajalo.”

Obožavatelji su, očekivano, pohvalili i novu izvedbu pjesme s “Dnevnika jedne ljubavi”. “Ne znam kako joj to uspijeva. Već 50 god je slušam, ali kao da je uvijek prvi put pjeva, uvijek različito, uvijek posebno i nikad dosadno”, napisao je Nikola. “Poslije ove izvedbe… Sa svojih 70 godina!? Poručio bih mnogima koji se pokušavaju baviti glazbom, neka se dobro zamisle”, prisnažio je komentarom obožavatelj Obrad.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.