Prati nas

Ljubav

Pronašla sreću

Rasema je u sretnoj vezi s Petrom. ‘U svekrvi vidim drugu majku’

‘Lijepo zahvaljujem RTL-u i emisiji ‘Ljubav je na selu’ na svemu. Da nisam bila na televiziji, Petar ne bi znao za mene i nikad ne bismo bili zajedno, rekla je Rasema.

Objavljeno

|

Rasema Vladetić (foto: RTL/PR)

Rasema Vladetić (66) već godinama pokušava pronaći muškarca s kojim bi proživjela starost. Prijavila se u ‘Ljubav je na selu’ kao kandidatkinja, a zatim i kao farmerica, no nije pronašla onog pravog – sve do sada! Rasema se za RTL.hr pohvalila kako je pronašla muškarca kakvog je, kaže, oduvijek tražila! “Našla sam srodnu dušu”, veselo i zaljubljeno govori Rasema koja živi sa svojim partnerom Petrom.

“Prestala sam tražiti. Bilo je puno udvarača, no nisu bili iskreni. Htjeli su samo jedno, probati, a to se ne probava, ili želiš cijeli paket ili nećeš. Bilo je tu svakakvih muškaraca; hvalili su se da su sposobni, a onda se ispostavi da nisu. Podvukla sam crtu i zaključala kapiju da više nitko ne može doći i dosađivati mi. A onda su mi rekli ljudi da me jedan dobar čovjek traži, raspituje se. Otključala sam ponovno kapiju i za dva dana je došao”, prepričava Rasema. 

Vidio ju je na televiziji

Njezin odabranik, Petar, rekao joj je da je traži otkako ju je vidio na televiziji i da ju je došao pitati želi li biti njegova. “Kad smo se vidjeli, to je bilo to. Dugo smo razgovarali. Došao je s prijateljem, a kada je otišao u auto po darove, njegov prijatelj ispričao mi je sve o njemu, da je dobar čovjek”, kaže Rasema. Uzela je njegov broj i rekla mu da će mu se javiti. 

“Promislila sam o svemu i zaključila da ću mu se javiti, da je to to. Dogovorili smo se da će doći po mene da vidim gdje živi, je li to sve zaista onako kako je ispričao. On se jako obradovao što sam se javila i došao po mene. Ja nisam ništa ponijela sa sobom, a na kraju sam ostala kod njega!” uzbuđeno prepričava Rasema svoju romantičnu priču.  “To je bilo 12. prosinca na najsretniji dan”, kaže farmerica iz Donjeg Lapca koja se zbog ljubavi preselila u Lički Osik. 

A o Petru (66) ima samo riječi hvale. “Sve je kako sam i htjela: sposoban je za sve, nježan… Kakvog sam tražila, takvog sam i našla: ima dobru kuću, dobru penziju i najvažnije – dobru dušu!” oduševljeno će Rasema. 

Njen odabranik ima dvoje odrasle djece, baš kao i ona, a s njima se, kaže, dobro slaže. Upoznala mu je i majku kojoj se otvoreno divi. “Svekrva ima 91 godinu, to je žena za snimiti film o njoj. Potpuno je pokretna, razumna, pametna. Piše knjigu! Ima 91 godinu i piše knjigu! sama živi, održava kuću, sadi vrt. Stvarno je za svaku pohvalu”, oduševljena je Rasema te dodaje: “Dobro se slažemo, kliknule smo na prvu. Zavoljela sam je k’o da mi je mati. Rano sam izgubila svoju majku pa u njoj vidim drugu majku.”

Ona i Petar već su preživjeli i prvi test ljubavi – oboje su imali koronu. Cijepljeni su pa, kaže, nisu imali ozbiljnijih problema. “Jedino nas kosti boli, što ćeš, to su već i godine. Ali proći će i to”, kaže Rasema, dodavši: “Došlo je vrijeme da budem sretna. Dugo sam godina sama. A nisam zahtjevna. Mogu biti kruha gladna, samo trebam pažnju i nježnost.”

Rasema je svoju sreću pronašla, a tražite li i vi srodnu dušu, nemojte oklijevati – prijavite se u 15. sezonu emisije ‘Ljubav je na selu’ na ljubavjenaselu@rtl.hr i postanite novi farmer ili farmerica. 

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.