Prati nas

Show

Plan za odlazak

Alain Delon želi otići pod svojim uvjetima, sin će biti uz njega tijekom eutanazije

Njegov sin, Anthony, ne taj je nečin već ispratio i majku, također poznatu francuku glumicu Nathalie Delon, koja je s glumačkom legendom Alainom bila u braku od 1962. do 1968.

Objavljeno

|

Alain Delon (The Sicilian Clan, 1969.)

Tijekom predstavljanja svoje knjige Entre chien et loup (Između psa i vuka), kojom priča priču o povijesti vlastite obitelji, Anthony Delon, sin francuske glumačke legende Alaina Delona, kazao je kako je svome ocu obećao dostojanstven odlazak s ovoga svijeta. Naime, u intervjuu za RTL, Anthony je potvrdio da je ocu obećao biti uz njega kada svoj život odluči okončati eutanazijom.

Francuska filmska zvijezda Alain Delon (86) otprije je poznat kao zagovornik eutanazije. “Ostariti je sranje! A mi tu ne možemo ništa. Gubimo izgled i vid, ustanemo i boli nas jebeni gležanj. To su strašne muke”, kazao je slavni glumac za francuske medije nakon što se oporavio od moždanog udara kojeg je doživio 2019. godine.

Zbog toga je slavni glumac odučio otići pod svojim uvjetima i zamolio svog sina Anthonyja da mu pomogne okončati život. “Kad ostarimo, imamo pravo tiho iz života otići u pakao, bez bolnica i injekcija”, rekao je Alain Delon.

Njegov sin, Anthony, ne taj je način već ispratio i majku, također poznatu francusku glumicu Nathalie Delon, koja je s glumačkom legendom Alainom bila u braku od 1962. do 1968. “Istina je da sam ispratio mamu. Odlučila je umrijeti kako je i živjela, odnosno kako i kada ona to odluči, pa je izabrala eutanaziju”, rekao je Antony.

Poslije moždanog udara prije tri godine, Alain Delon se oporavljao u Švicarskoj, čije državljanstvo ima već više od 20 godina. Rijetko se pojavljuje u javnosti.

Intervju s Anthonyjem Delonom

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.