Prati nas

Vijesti

Rekonstrukcija

Hrelja o smjeni ministra Aladrovića: Šteta, dobro smo surađivali

Hrelja je odbacio mogućnost povratka Aladrovića na političku scenu. ‘Jednom smijenjeni direktor je zauvijek smijenjeni direktor. Tako je i s ministrima, nema tu povratka’, zaključio je.

Objavljeno

|

Silvano Hrelja hvali Plenkovića.
Silvano Hrelja

Saborski zastupnik Silvana Hrelja (HSU) komentirao je u programu N1 najavljenu rekonstrukciju vlade uz koju se, još uvijek neslužbeno, veže i odlazak ministra mirovinskog sustava Josipa Aladrovića.

“Meni je bio dobar ministar i suradnik. Nemam se što miješati u njegove grijehe, ali moram biti korektan i reći da smo dobro surađivali. Praktički smo u finalu s modelom obiteljskih mirovina”, kazao je Hrelja.

Na pitanje je li mu žao što Aladrović odlazi, Hrelja je odgovorio: “Ne mogu u politici govoriti što mi je žao, a što mi je drago. Ali mislim da je odlazak zbog grijeha iz prošlosti šteta, jer je mogao puno više. On je čovjek koji želi učiti i komunikativan je. Šteta je najveća za njega.”

Hrelja je odbacio mogućnost povratka Aladrovića na političku scenu. “Jednom smijenjeni direktor je zauvijek smijenjeni direktor. Tako je i s ministrima, nema tu povratka”, zaključio je.

Podsjetimo, protiv Aladrovića je pokrenuta istraga zbog sumnje da je u vrijeme dok je bio ravnatelj Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje 2018. i 2019. godine zaposlio dvije ženske osobe preko veze. One su se zbog daljnjeg napredovanja u državnoj službi kratko zadržale u toj instituciji.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.