Prati nas

Vijesti

Grami

Srbijanska policija uhitila je staricu, pritvorena je na 30 dana

Susjedi kažu da sa uhićenom staricom nisu nikada imali problema, no priče su kružile – oduvijek.

Objavljeno

|

Kako doživjeti stotu?
Ilustracija (foto: Pixabay)

“Mušterije dolaze cijeli dan, kao da drže prodavaonicu i to nije ništa novo. Otkako znam za njih to rade i kruži priča da imaju veze sa drogom.” Ovim riječima je za “Blic” započeo priču jedan od susjeda umirovljenice Jovanke D. (75) iz Krnjače, koja je u nedjelju uhićena zbog sumnje da se bavi trgovinom narkotika.

S Jovankom su uhićeni i navodni kupci Lj. K. (59) i R. K. (60) kod kojih je pronađen heroin. U Jovankinoj kući policija je pronašla oko 120 grama heroina, vagu za precizno mjerenje, 168.000 dinara i 1.750 eura, za koje se sumnja da potiču od prodaje narkotika.

Susjedi Blicu nisu znali objasniti kako funkcionira ova prodaja za koju beogradski mediji tvrde da je praktično obiteljski posao te da su zaposleni svi – oda najstarijeg do najmlađeg. Novinarima su rekli da baka Jovanka živi s tri unuke i jednim praunukom.

“Otkad znam za njih priča se da su povezani s drogom. Kći joj je bila ovisnica. Umrla je, a umro je i njen muž, Jovankin zet”, govori susjed. Ispričao je da se znaju samo “s ulice”, budući da se privatno nisu družili. “Stalno dolaze. Projure tuda, parkiraju se svuda po ulici. Tko kupuje, a tko prodaje – ne znam”, zaključio je.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.