Prati nas

Vijesti

Javni prijevoz

HSU se pohvalio velikim uspjehom: Besplatni autobus za međimurske penzionere

‘Nadamo se kako će ovaj potez čelnih osoba Međimurske županije biti podstrek i drugim jedinicama lokalne uprave i samouprave da se dodatno angažiraju i pronađu financijska sredstva i pokažu dobru volju kako bi olakšali život umirovljenicima.’

Objavljeno

|

Hrvatski vozači autobusa u Nizozemskoj
foto: marco simola/Scopio

“Unazad 26 godina Hrvatska stranka umirovljenika na braniku je zaštite prava i dostojanstva umirovljenika i starijih osoba. Nekada s više, a nekada s manje uspjeha kao što je to slučaj i s drugim događajima i životnim situacijama”, objavio je HSU na Facebooku.

“Stoga nam je zadovoljstvo prenijeti pozitivnu vijest svim umirovljenicima i invalidnim osobama iz Međimurske županije kako od 1. svibnja imaju unutar županije osiguran besplatan autobusni prijevoz. Bitno je još jednom naglasiti kako se odluka odnosi na sve umirovljenike bez obzira na visinu mirovine ili imovinski cenzus. Ovaj jedinstven primjer u Hrvatskoj sigurno ne bi bio realiziran da u njega nije ugrađen i rad našeg županijskog vijećnika i ujedno dopredsjednika stranke gospodina Zlatka Marciuša”, stoji u stranačkoj objavi.

“Nadamo se kako će ovaj potez čelnih osoba Međimurske županije biti podstrek i drugim jedinicama lokalne uprave i samouprave da se dodatno angažiraju i pronađu financijska sredstva i pokažu dobru volju kako bi olakšali život umirovljenicima. Naravno i svim našim vijećnicima i članovima stranke koji ustrajno rade za opće dobro i korist što će zasigurno rezultirati i snažnijoj biračkoj podršci i prepoznatljivosti među biračima.Jer samo u tom slučaju možemo očekivati još više ovakvih i sličnih optimističnih vijesti što je i na tragu krilatice – Zajedno smo jači!” zaključuje HSU.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.