Prati nas

Vijesti

Blagdanski šoping

Radno vrijeme trgovina za Uskrs i Uskrsni ponedjeljak 2022. godine

Ove godine Uskrs i Uskrsni ponedjeljak padaju na 17. i 18. travnja. Trgovački lanci kupce upozoravaju da nabavku obave najkasnije u subotu, jer u nedjelju neće nitko raditi.

Objavljeno

|

Svi sveti radno vrijeme trgovina
foto: Sandro Bura

Konzum

Konzumove poslovnice neće raditi u nedjelju i ponedjeljak. Radno vrijeme sebi najbliže poslovnice provjerite ovdje.

Lidl

I Lidl će vrata držati zatvorenima tijekom Uskrsa i Uskrsnog ponedjeljka. ostale dane radit će, uglavnom, uobičajeno. Više podataka potražite na Lidlovim službenim stranicama.

Spar i Interspar

Trgovine Spara i Interspara će biti zatvorene na Uskrs, dok će na Uskrsni ponedjeljak raditi po prilagođenom radnom vremenu. Više potražite ovdje.

Kaufland

Poslovnice Kauflanda neće raditi ni za Uskrs ni za Uskrsni ponedjeljak.

Müller

Müllerove trgovine neće raditi za Uskrs, dok će prilagoditi radno vrijeme na Uskrsni ponedjeljak. Radno vrijeme najbliže poslovnice potražite ovdje.

DM

Poslovnice Drogerie Markta neće raditi za Usks, dok će na Uskrsni ponedjeljak prilagođeno raditi samo one u sklopu trgovačkih centara.

Plodine

Prodavaonice Plodina ne rade na Uskrs.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.