Prati nas

Vijesti

Sretan rođendan!

Severina (50) slavi ulazak u drugo poluvrijeme: Ovo mi je prvi od devet života!

Starenje se prvo dogodi u glavi, kaže naša najveća pop zvijezda. Zubu vremena se, čini se, sasvim uspješno odupire.

Objavljeno

|

Severina (screenshot: Youtube)

“Što se mene tiče, danas mi može biti i stota, jer je ovo prvi od mojih devet života”, objavila je na Instagramu najpopularnija hrvatska pjevačica i regionalna zvijezda – Severina Vučković. Naime, danas je iza sebe ostavila prvih pedeset godina. Severina je rođena u Splitu 21. travnja 1972. godine.

“Ništa me više ne plaši, sve me raduje. Ubojita kombinacija! Strah od života i strah od ljudi ostavila sam u četrdesetima. Preostaje mi radost života”, izjavila je uoči pedesetog rođendana za Gloriju.

“Pa mislim da je to neminovno. Ne bojim se. Godine nose neke dobre stvari. Dobro je vjerojatno što mi je genetski dano da ostanem u tim nekim godinama u kojima ja želim jer mislim da se to može-tipa vrijeme srednje škole. Trudim se vratiti u to raspoloženje”, kazala je o starenju za RTL prije četiri godine.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.