Prati nas

Show

Obožavateljice

Umirovljenice sačekale Plenkovića: ‘Najbolji ste premijer ikad! Milanović neka se sakrije!’

‘Ovo ništa nije dogovoreno’, komentirao je ozareni Plenković novinarima. Druga umirovljenica je kazala premijeru da bi mirovine trebale biti veće, ali da je ‘sve ostalo za deset’.

Objavljeno

|

Zašto pada vrijednost mirovine u Hrvatskoj?
Premijer Plenković i obožavateljice u Karlovcu (screenshot: HRT)

“Lijepo vas pozdravljam. Vi ste mi najbolji premijer!” Tim je riječima jedna umirovljenica pozdravila premijera Andreja Plenkovića u Karlovcu. Naime, neimenovana obožavateljica je u društvu prijateljice čekala kraj konferencije za medije kako bi predsjedniku Vlade izrazila svoje divljenje.

“Vi ste najbolji od svih”, kazala je umirovljenica koja politiku, kaže, prati još od 1990. godine. Nasmijani premijer je pogledao u novinare i kao potvrdu ispravnosti politike koju vodi rekao: “Aha, evo!” Umirovljenica je potom objasnila kako je premijer bolji čak i od Milanovića dodavši: “On neka se sakrije!”

“Ovo ništa nije dogovoreno”, komentirao je ozareni Plenković novinarima. Druga umirovljenica je kazala premijeru da bi mirovine trebale biti veće, ali da je “sve ostalo za deset”.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.