Prati nas

Mozaik

Ljubav

Žena iz Londona svaki dan u podzemnoj sluša najavu koju je snimio njezin pokojni muž

Margaretin muž Oswald umro je 2003. godine. Otada ona svaki dan u podzemnoj željeznici sluša poruku koju je on snimio.

Objavljeno

|

Margaret McCollum (screenshot: Youtube)

U Londonu živi Margaret McCollum koja svaki dan silazi u podzemnu željeznicu i sjedi na platformi samo kako bi slušala najavu koju je snimio njezin suprug Oswald Lurence 1950. godine.

Oswald je umro 2003. godine ostavivši ogromnu prazninu u Margaretinom srcu. Nakon njegove smrti, Margaret je svakodnevno sjedila na klupi i čekala da čuje snimku na kojoj njezin muž kaže Mind the gap, odnosno “Pazite da ne upadnete u rupu”. Tako je pronašla način da ponovno osjeti njegovu prisutnost.

No nakon više od pola stoljeća, njegov glas zamijenila je druga snimka. Neutješna Margaret je zatražila je londonsku transportnu tvrtku staru snimku kako bi mogla nastaviti slušati mužev glas kod kuće.

Nakon što su postali svjesni čitave priče, tvrtka je odlučila vratiti najavu na stajalištu Embankment Northern Line u blizini mjesta gdje živi Margaret pa ona i svi putnici i danas mogu čuti glas Oswalda Laurencea i prisjetiti se da vječna ljubav stvarno postoji.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.