Prati nas

Show

Nije bilo zaljubljenosti

Gordana je opet solo. ‘Milan je pronašao ženskicu, blokirala me na njegovom mobitelu’

Uživam u Varaždinskim Toplicama. Često sam u Zagrebu, jer su mi tu sinovi i unuci, a i oni često dolaze k meni, kaže Gordana.

Objavljeno

|

Gordana i Milan (screenshot: RTL)

Gordana Gašparić Vrbljanin, simpatična umirovljenica iz Zagreba, tražila je ljubav u prvoj sezoni showaBrak na prvu‘ kako bi imala s kim uživati u slobodnom vremenu. Eksperti su je spojili sa Zagrepčaninom Milanom Tokićem, a njih su dvoje odlučili ostati par i nakon snimanja emisije. Bili su dobri prijatelji dugo vremena, no čini se kako je njihovoj priči došao kraj.

“Nisam bila nikad zaljubljena u Milana, ali smo se viđali i bili dobri prijatelji. Međutim, on je našao neku ženskicu koja mu nije dozvolila da budemo niti prijatelji pa me je ona blokirala na njegovom Fejsu i mobitelu. Ne mogu do njega i u stvari ne znam zna li on da sam blokirana”, otkrila je Goga ekskluzivno za RTL.hr.

“O novoj ljubavi momentalno ne razmišljam, ali naravno da bih htjela imati nekoga. Ne što se tiče kreveta, ali srodnu dušu da. Svima njima je, u stvari, bez obzira na godine, uvijek stalo… znate do čega, a ja bih htjela uživati u ostatku života, a ne da kuham, perem, spremam i zadovoljavam samo u krevetu. Na žalost, muškaraca nema”, govori Gordana.

“Puno smo razgovarali i on, kao i većina muškaraca, mislio je će se već prve noći brak konzumirati. No to se, naravno, nije dogodilo. Moram priznati da mi je to umanjilo izgleda da budem s njim bliskija nego što sam bila. Iznenadila sam se da jedan stariji muškarac ima toliko malo saznanja o ženama. Njegovo saznanje svodilo se na to da žena želi isto što i on te mu nije bilo jasno zašto nije tako. Da nije od prvog susreta inzistirao na tome, vjerujem da bih mu poklonila puno više pažnje, a u mojim očima bi bio potencijalni partner za nešto više od prijateljstva”, objasnila je Gordana 2020. godine nakon završetka emisije.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.