Prati nas

Show

MAGA

Samo prirodno: Donald Trump se pojavio u javnosti – bez trunke šminke

Bivši predsjednik u izdanju u kakvom ga nismo navikli vidjeti snimljen je za vrijeme igranja golfa u Bedminsteru.

Objavljeno

|

Nosili li Trump periku?
Donald Trump

Bivši američki predsjednik Donald Trump (76), ikona hrvatskih konzervativaca, poznat je po svojem bizarnom makeupu bez kojeg se ne pojavljuje u javnosti; posebno po narančastom lažnom tenu i žutom preljevu za kosu.

No, ovih je dana na društvenim mrežama objavljena fotografija jednog od najmoćnijih ljudi Sjedinjenih Država – bez trunke šminke.

Bivši predsjednik u izdanju u kakvom ga nismo navikli vidjeti snimljen je za vrijeme igranja golfa u Bedminsteru. Mnogi komentatori su napisali kako isprva nisu shvatili da se radi o Trumpu koji se na golf terenu pojavio u bijeloj polo majici s crvenom šiltericom na kojoj je pisalo “Učinimo opet Ameriku velikom”.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.