Prati nas

Ljubav

Nije uspjelo

Rasema je opet sama: Prolila sam puno suza, nije mi dao ni ljubav ni pažnju

Rasema Vladetić (66) nekoliko se puta okušala u emisiji ‘Ljubav je na selu’ kako bi pronašla srodnu dušu i s nekim dočekala starost. Riječ je o upornoj i vrijednoj ženi koja je sama vlastitim rukama izgradila svoju kuću i podigla dvoje djece.

Objavljeno

|

Rasema Vladetić (foto: RTL/PR)

Iako ljubav među kandidatima emisije “Ljubav je na selu” farmerica Rasema Vladetić (66) nije našla, krajem godine pronašla je muškarca s kojim se dogodio “klik”. Naime, jedan od gledatelja emisije zaljubio se u nju preko ekrana.

“Dogovorili smo se da će doći po mene da vidim gdje živi, je li to sve zaista onako kako je ispričao. On se jako obradovao što sam se javila i došao po mene. Ja nisam ništa ponijela sa sobom, a na kraju sam ostala kod njega!” uzbuđeno je prepričavala svoju romantičnu priču.  “To je bilo 12. prosinca na najsretniji dan”, kazala je tada farmerica iz Donjeg Lapca koja se zbog ljubavi preselila u Lički Osik.

No ljubav nije preživjela prepreke pa Rasema više nije s Petrom (66). “Njega nikad nema u kući, a očekuje od mene da sam stalno u kući. Jedva da popijem kavu zajedno i onda ode; ne znam ni gdje je ni šta je, nema ga, kad za večeru dođe, pojede, i u krevet se svali, nema razgovora uopće. Kaže ja sam tebe doveo da paziš na kuću. Ne ide to tako. Jesmo se mi zaljubili i voljeli, bio je prema meni fer i dobar i svi su bili prema meni odlični, ali ne ide to ovako i gotovo. Nema vremena za mene, koliko sam suza samo prolila… Dođe u kuću kao da nisi u kući, upali TV ili mobitel”, požalila se Rasema za RTL.hr.

I dalje ga voli i poštuje, no kaže, teško da postoji šansa za pomirenjem. Imao je, kaže, dosad prilika da se popravi i pruži joj ono što joj najviše treba – ljubav i pažnja.

“Prvi put sam u životu naišla na čovjeka koji nije škrt, sve bi mi dao, samo ljubav i pažnju ne može dati. Osjećala sam se kao uljez. Gledaš iz kuhinje kroz prozor kako trava raste. Kida mi se srce, ali kad dođe granica da ne mogu više, kad mi pukne film, nema više povratka, može mi tu doći plakati i moliti i sve mu džabe. Trpim koliko god mogu, ali kad pukne, gotovo. “

Popularna farmerica vratila se svojoj kući u Donjem Lapcu. “Okrečila sam, pokosila sve, namjestila šparhet, čekam da mi dođu drva… Do nedjelje ću odmarati, dotjerati se malo i doći k sebi od ovolikog posla”, kaže Rasema za RTL.

Kaže, išla bi na more, no financije joj to ne dopuštaju. “Nemam više novaca, potrošila sam na krečenja, moram drva platiti, nemam za more. Imam mnogo ponuda za smještaj, imam i prijateljice na moru, nije to problem, nego nemam za put”, kaže tužno Rasema, no smislit će ona već nešto. Sada prvo mora izliječiti slomljeno srce…

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.