Prati nas

Satira

Nije uspio

Šokantno! Državljanin Srbije skriven u frižideru pokušao ući u Hrvatsku

A.V. (52) biti će vraćen u zemlju polazišta te će mu biti određena zabrana ulaska u Hrvatsku do 5. kolovoza.

Objavljeno

|

Što je sve Aleksandar Vučić obećao umirovljenicima?
foto: Plameni Jazavac/Pink

Policijski službenici Postaje granične policije Dalja i djelatnici Carine jutros su u 6:30 na graničnom prijelazu Erdut zaustavili teretnjak iz Srbije. Prema službenom izvješću, na ulasku u Hrvatsku iz Srbije pregledano je teretno vozilo s priključnom prikolicom kojim je upravljao 45-godišnjak iz Srbije, a koji je deklarativno prevozio bijelu tehniku, javlja satirički portal Plameni Jazavac.

“Nakon obavljanja granične kontrole, policijski službenici pristupili su drugoj liniji granične kontrole te su uz suradnju s djelatnicima carine obavili pregled teretnog dijela kamiona gdje su zamijetili preinake na jednoj od kutija u kojima su se nalazili hladnjaci. Daljnjim pregledom utvrđeno je da se u predmetnoj kutiji, nalazio hladnjak, a unutar rashladnog prostora nalazio se državljanin Srbije A.V. (52) koji je na taj način pokušao inkognito prijeći državnu granicu”, izvijestili su iz PU osječko-baranjske.

Službenici PU osječko Baranjske uhitili su vozača kamiona i predali ga pritvorskom nadzorniku dok će A.V. biti vraćen u zemlju polazišta te će mu biti određena zabrana ulaska u Hrvatsku do 5. kolovoza, prenosi Jazavac.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.