Prati nas

Show

Sve joj stoji

Senzacionalnom odjevnom kombinacijom Kolinda Grabar-Kitarović podržala Ukrajinu

Prelijepa, sve joj stoji, ne boji se imati stav, ljepotica, naš ponos… To su samo neki od komentara obožavatelja na stranici bivše predsjednice.

Objavljeno

|

Kolinda Grabar-Kitarović (screenshot: Good Morning Britain)

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović cijeloga ljeta izaziva pozornost javnosti svojim objavama na društvenim mrežama. Mediji su proteklih mjeseci hvalili njenu spontanost i nikad vitkiju liniju, no sada je odlučila modnim odabirom poslati podršku napadnutoj Ukrajini.

Grabar-Kitarović je tako objavila dvije fotografije snimljene pred zagrebačkom katedralom, a na kojima pozira s ukrajinskim nacionalnim cvijetom – suncokretom, odjevena u boje Ukrajine. “S Ukrajinom u srcu”, napisala je povodom Dana neovisnosti Ukrajine.

“Damski i s mjerom. Uz tebe smo uživali poštovanje, zajedništvo, sigurnost i domoljublje”, napisala je obožavateljica Ivančica. “Bravo, za mene ste bili i ostali hrvatska kraljica”, dodao je Zoran.

Kolinda Grabar-Kitarović (foto: Facebook)
Kolinda Grabar-Kitarović (foto: Facebook)
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.