Prati nas

Show

Opasnosti Instagrama

Tereza Kesovija na meti drskih kradljivaca identiteta ‘Privedite ih licu pravde!’

Poželite li pratiti miljenicu nacije na Instagramu, dobro pazite koji profil ćete odabrati. Jer samo jedan predstavlja pravu Terezu Kesoviju.

Objavljeno

|

Tereza Kesovija (screenshot: N1)

Naša proslavljena pjevačica Tereza Kesovija najnovija je među brojnim žrtvama kradljivaca identiteta na društvenim mrežama. “Upozorenje! Izvještavam vas da je neovlašteno i bez mog znanja i suglasnosti napravljen profil na Instagramu _terezakesovijaofficial500 koji se lažno predstavlja da je moj profil”, objavila je Kesovija.

“Osoba ili osobe koje su to napravile protuzakonito su prenijele objave s mog Instagrama stvarajući tako privid da se radi o mom profilu. Ne nasjedajte a ja sam u pogledu toga već poduzela potrebne korake #terezakesovijaofficial #upozorenje#terezakesovija”, napisala je omiljena glazbenica u objavi na svom Instagram profilu. 

U nizu komentara na ovu objavu, zaredale su se podrške obožavatelja koji se nadaju da će Terezinoj agoniji uskoro doći kraj, a da će počinitelj biti priveden pred lice pravde. “Strašno! Nadam se da će pronaći tko je to uradio i da će ga kazniti!” napisala je jedna obožavateljica dok je druga dometnula: “Hvala dragom Bogu svi znaju koji je Instagram profil naše Tere!”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.