Prati nas

Show

Plodan

Nije umoran od očinstva! Alec Baldwin (64) osmi je put postao tata

Najnovija beba Baldwinovih stigla je dok traje istraga o pucnjavi na snimanju filma Rust. Protiv Baldwina je podignuto više tužbi nakon što je snimateljica Halyna Hutchins umrla 21. listopada prošle godine kada je opalio revolver kojim je Baldwin vitlao.

Objavljeno

|

Hilaria Baldwin rodila je prije tjedan dana Ilariju Catalinu Irenu Baldwin, svoje sedmo dijete s Alecom Baldwinom i njegovo osmo dijete po redu. “Ona je ovdje! Tako smo uzbuđeni što vam možemo predstaviti naš maleni san koji se ostvario”, napisala je 38-godišnja Hilaria na Instagramu.

Proslavljeni glumac ima još jedno dijete, 26-godišnju Ireland Baldwin, s bivšom suprugom Kim Basinger.

Kćer Lucíu Hilarija je predstavila na Instagramu u ožujku 2021., ali nije ulazila u detalje o tome kako se novorođenče pridružilo njihovoj obitelji. Prema pisanjima časopisa People i Today, Lucía je rođena uz pomoć surogat majke.

Najnovija beba Baldwinovih stigla je dok traje istraga o pucnjavi na snimanju filma Rust. Protiv Baldwina je podignuto više tužbi nakon što je snimateljica Halyna Hutchins umrla 21. listopada prošle godine kada je opalio revolver kojim je Baldwin vitlao. Brian Panish, odvjetnik supruga poginule, optužio je Baldwina i producente filma za “velika kršenja industrijskih protokola” koja su “dovela do besmislene i tragične smrti Halyne Hutchins”.

Hilaria je bila nedvosmislena u podršci svom suprugu tijekom procesa, obećavši da će pomoći suprugu da prođe kroz “nezamislivu noćnu moru”, kako je tada napisala u objavi na Instagramu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.