Prati nas

Vijesti

Nema šale

Punica sudski izbacila zeta iz kuće. I svoju kćer također

Koliko god se građani zgražali nad ovim, broj slučajeva u kojem se članovi obitelji sudski izbacuju na cestu je u porastu.

Objavljeno

|

foto: Edu Carvalho/Pexels

“Dok si pod mojim krovom ponašat ćeš se kako treba ili seli.” Jedna majka iz Selnika pokraj Ludbrega ovu je poznatu prijetnju svih roditelja provela u djelo, javlja RTL. I to nakon što joj je zet, koji je preko 30 godina stanovao u njezinoj kući, rekao “marš van”.

Kći je pak na sudu tvrdila: “Mi smo u tu nekretninu ulagali i imamo na nju pravo.” A majka je tvrdila: “Radila sam u Njemačkoj dva posla da bih sagradila kuću iz koje me sada, kada povremeno dođem, na ulicu tjera vlastito dijete.”

“Radi se o vlasničkoj tužbi, kod nje je bitno samo dokazati vlasništvo stvari, u ovom slučaju nekretnine i tko nekretninu drži u svojem posjedu. Ako ne drži vlasnik nego netko drugi, vlasnik ima pravo na povrat te stvari”, rekao je odvjetnik Ivan Fumić RTL-u.

Koliko god se građani zgražali nad ovim, broj slučajeva u kojem se članovi obitelji sudski izbacuju na cestu je u porastu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.