Prati nas

Show

Ageizam

Sharon Stone: ‘Ostavio me mlađi dečko kad sam odbila koristiti botoks’

‘Osjećam da je ovo najuzbudljivije i najkreativnije razdoblje mog života. Osjećam se stvarno, stvarno sretno. Nikada nisam bila ovako sretna.’

Objavljeno

|

Sharon Stone (screenshot: CBS)

Sharon Stone je otkrila da ju je jedan bivši partner ostavio nakon što je odbila uzeti botoks. Govoreći za Vogue Arabia, magazin za koji je snimila i zadivljujući modni editorijal, Sharon je priznala da se nakon umalo kobnog moždanog udara 2001. godine, više ne podvrgava estetskim zahvatima. Iako ih je u prošlosti napravila nekoliko.

64-godišnja glumica priznala je da se njezin nepokolebljivi stav protiv estetskih zahvata razvio dok je bila u vezi s mlađim muškarcem, koji ju je pitao hoće li ikada koristiti botoks. “Vidjela sam ga još jednom nakon toga i više nije bio zainteresiran da me vidi. Ako ne vidite da sam ja mnogo više od toga, molim vas, sami pronađite izlazna vrata”, prisjetila se glumica.

Sharon nije otkrila tko je bivši ljubavnik koji ju je ostavio. Njezina posljednja poznata veza bila je s reperom RMR-om (26) kad je u lipnju prošle godine objavljeno da izlaze već nekoliko mjeseci. “Ona definitivno ima vrelo djevojačko ljeto”, rekao je tada jedan njezin znanac za Page Six i dodao da RMR misli da je ona “jako cool” te da je silno poštuje. Par nije javno govorio o svojoj vezi i nije poznato jesu li još uvijek zajedno ili su se razišli.

“Bilo je razdoblja tijekom mojih slavnih vremena kada sam uzimala botoks i filere i slično, a onda sam imala veliki moždani udar i devetodnevno krvarenje u mozgu i morala sam uzeti više od 300 injekcija botoksa i filera da mi se jedna strana lica ponovno digne”, kazala je. Iskustvo koje joj je promijenilo život zauvijek je promijenilo način na koji gleda na estetsku kirurgiju, koja se u njezinom slučaju transformirala iz “slatkog luksuza u neku vrstu masivne, bolne neurološke potrebe”.

Ipak, iako je možda odlučna da se ne povinuje holivudskim normama i podvrgne operacijama, požalila se da nakon 45. godine “žene postaju nevidljive” u svijetu kojim vladaju dobizam i seksizam.

“Mislim da vjerojatno mogu govoriti u ime svih žena kada kažem da se ulaže ogroman trud da se ne osjećamo slobodnima i da se osjećamo potlačenima. To kod mene ne prolazi. Osjećam da je ovo najuzbudljivije i najkreativnije razdoblje mog života. Osjećam se stvarno, stvarno sretno. Nikada nisam bila ovako sretna”, izjavila je glumica.

Povećanje grudi bez pristanka

Prošle je godine Sharon otkrila da joj je kirurg bez njezina pristanka povećao poprsje. Holivudska glumica otišla je pod nož kako bi 2001. uklonila benigne tumore, no kad se probudila, otkrila je da joj je liječnik dodao kirurško poboljšanje jer je mislio da će izgledati bolje.

Rekla je za The Times: “Kad su maknuli zavoje, otkrila sam da imam veće grudi za jednu veličinu. Kirurg je rekao da mi sada grudi ‘bolje idu uz veličinu bokova’. Promijenio je moje tijelo bez mog znanja ili pristanka.”

“Ne mogu vam reći koliko mi liječnika pokušava prodati facelifting. Skoro sam pristala, ali kad sam pogledala svoje slike, pomislila sam: Što će oni podići? Da, bila sam blizu – ali iskreno, mislim da u umjetnosti dobrog starenja postoji nešto seksi u nesavršenostima. To je senzualno”, rekla je Sharon.

“Ljudi se boje promjena; da nešto gube. Oni ne razumiju da time također nešto dobivaju. Kako sam izgubila punoću lica, dobila sam ove sjajne jagodice”, zaključila je.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.