Prati nas

Show

Nije uštogljen

Chris Meloni (61): U teretani sam gol! Zašto smo nervozni oko golog tijela?

‘Tko ne voli dobru nudističku plažu? Ja volim. Išao sam na nudističke plaže u Španjolskoj’, pohvalio se glumac.

Objavljeno

|

Treba li vježbati gol?
Chris Meloni (screenshot: People/Youtube)

Američki glumac Christopher Meloni jedan je od onih koji se ne boji pokazati malo kože. Zapravo, osjeća se dobro čak i kada pokazuje baš sve, ako je to potrebno za ulogu. Dokazao je to davno u kultnoj zatvorskoj seriji Oz koja se snimala od 1997. do 2003. godine, a potvrdio nedavnom reklamom za Peloton.

“Gledajte, veliki sam obožavatelj golotinje. Oduvijek sam bio, oduvijek, od djetinjstva. Mislim da je to osjećaj slobode”, kazao je Meloni za najnoviji broj magazina People.

Pikantna reklama za Peloton objavljena je u srpnju, a pokazala je kako 61-godišnja zvijezda serije “Zakon i red: Organizirani kriminal” potpuno nag vježba, izvodi jogu pa čak i trči parkom. “Neki ljudi misle da je način na koji vježbam čudan, ali ja u tome ne vidim ništa čudno”, kazao je u reklami za koju People piše da je drska i hrabra.

Meloni pak odgovara da mu supruga Sherman Williams, kćer Sophie (21) i sin Dante (18) nisu dali dopuštenje za ovaj goli projekt. No svejedno je to učinio.

Christopher Meloni godine
Chris Meloni (screenshot: Peloton)

“Malo smo nervozni u ovoj zemlji zbog cijele te stvari”, šali se Meloni. “Koliko imamo nudističkih plaža? Tko ne voli dobru nudističku plažu? Ja volim. Išao sam na nudističke plaže u Španjolskoj”, pohvalio se.

Christopher Meloni age
Chris Meloni (screenshot: Peloton)

Zapravo, reklama koju je snimio nije daleko od stvarnosti. Još je u svibnju Meloni kazao da kad vježba kod kuće – vježba bez odjeće. “To je moja teretana. Mogu raditi što god želim”, rekao je i našalio se na račun svoje čvrste stražnjice: “Hvatam muhe guzovima. Kao Venerina muholovka! Pametno koristim guzicu.”

A kako bi stražnjicu (i ostatak tijela) održao u formi, Meloni obično provodi 80 minuta radeći skokove, zgibove i pokrete koje naziva “pila”. Riječ je o “laganoj” vježbi koju uspoređuje s meditacijom, crkvom i terapijom, nečim što mu pomaže da tijelo i um dovede u sklad.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.