Prati nas

Vijesti

Javna poruka

Maja Sever prozvala Tomaševića: ‘Kantu u dvorište ne vraćam dok ju ne ispraznite!’

Posljednja u nizu pobunila se novinarka Hrvatske televizije Maja Sever nezadovoljna što, usprkos najavi, radnici Čistoće nisu pokupili bio otpad ispred njenih kućnih vrata.

Objavljeno

|

Maja Sever (foto: Sandro Bura)

Novi zagrebački model prikupljanja i naplate odvoza otpada u primjeni je već dva tjedna, no čini se da pritužbe građana ne jenjavaju. Od početnog nedostatka zagrebačkih vrećica u trgovačkim lancima – preko nerazumijevanja samog odvajanja – do zamjerki na raspored odvoza kojeg se Grad ne pridržava.

Posljednja u nizu pobunila se novinarka Hrvatske televizije Maja Sever nezadovoljna što, usprkos najavi, radnici Čistoće nisu pokupili bio otpad ispred njenih kućnih vrata.

U objavi koju je adresirala na Zagrebački holding, platformu Možemo i gradonačelnika Tomislava Tomaševića, novinarka je napisala: “Jučer je bio drugi petak kako niste pokupili bio otpad. Jutros sam poslala poruku Holdingu, zvala i rekli su da će popodne pokupiti. Nisu pokupili. Bio smeće se usmrdilo. Ja ga u dvorište ne vraćam!”

“Pa, Tomislav Tomašević kažnjavaj koga god hoćeš. Mi kantu u dvorište vraćamo kad je vi ispraznite”, zaključila je Maja Sever uz fotografiju neispražnjene kante za bio otpad ispred haustora.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.