Prati nas

Show

Splet nesretnih okolnosti

Mirjana Karanović teško je ozlijedila staricu. ‘Ta žena je dignula cijelu hajku!’

Cijelo vrijeme dodaje, sin je smirivao pobješnjelo susjedu. Glumica je rekla i kako su se stanari zgrade urotili protiv njene stare majke.

Objavljeno

|

Mirjana Karanović slomila kuk susjedi
Mirjana Karanović (screenshot: UNA)

Protiv zvijezde jugoslavenskog filma i televizije, Mirjane Karanović (65), podignuta je optužnica zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda vremešnoj S.S. (82), doznaje Telegraf.rs. Žrtva je ozlijeđena u četvrtak u Katanićevoj ulici u Beogradu, gdje je isprva došlo do verbalne rasprave, a zatim i do fizičkog kontakta s glumicom.

S.S. je zbrinuta u bolnici na beogradskoj Banjici, gdje su joj utvrđene teške tjelesne povrede, prijelom kuka, a zadržana je na daljem liječenju. Telegraf je doznao da je riječ o susjedi Mirjanine majke, a sama je glumica detaljno objasnila kako je došlo do nemilog događaja.

“Mamina susjeda mi je došla na vrata i zahtijevala da je pošaljem u starački dom, htjela ona to ili ne. Rekla je da moram. Njen sin je cijelo vrijeme bio uz nju, smirivao ju je i govorio joj da ide. Rekla sam da nemam o čemu razgovarati s njima. O mojoj majci brinu dvije žene koje dolaze prije i poslije podne. Ona me nije htjela slušati. Dolaze svaki dan jer ja ne mogu. Ja nisam u takvoj situaciji da se toliko brinem za nju. Onda je počela govoriti da je moja mama luda, da će ih sve zapaliti. Naime, mama je prije par dana zaboravila ugasiti štednjak, osjetio se neki dim. Od tog dana mama nije upalila štednjak. Ja sam to i rekla toj ženi”, navela je Karanović.

Oglas

“Govorila je da mi je mama luda, da ja ne znam kako mi mama izgleda, počela me čupati za majicu i onda je krenula cijela frka. Htjela sam maknuti tu ruku koju je držala. I onda se spotaknula i pala. To je splet okolnosti. Nisam to namjerno učinila. Bilo je baš neugodno i burno”, kazala je.

Cijelo vrijeme dodaje, sin je smirivao pobješnjelo susjedu. Glumica je rekla i kako su se stanari zgrade urotili protiv njene stare majke. “Ta žena je digla cijelu hajku protiv nje. Ne znam koji je razlog. To je neka paranoja. Ja sam se njoj ispričala i rekla sam da mi je žao, ali da je pretjerala. Moja majka ima 90 godina, svjesna je i psihički sposobna. Dobila sam potvrdu od neurologa prije nekoliko mjeseci. Ne mogu je proglasiti nesposobnom. I ta susjeda mi je rekla da će dovesti liječnika koji će moju majku proglasiti ludom i da će morati u dom. Išla je na policiju i socijalno prijaviti moju majku, a oni su joj rekli da se oni time ne bave”, zaključila je Mirjana Karanović.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.