Prati nas

Satira

Teret slave

Nepoznati pjevač: ‘Razumijem interes građana za moj ljubavni život, ali povlačim se iz javnosti’

‘Ne želim više intrigirati javnost svojom anonimnošću i ljubavnim životom. Ja sam nepoznati pjevač, a ne javna osoba’, poručio je novinarima.

Objavljeno

|

Nepoznati pjevač iz Šibenika (foto: PlameniJazavac)

Javnosti nepoznati pjevač iz Šibenika ovih se dana odlučio na drastičan potez – otvorenim pismom najavio je da će se na neodređeno vrijeme povući iz javnosti.

Podsjetimo, mediji su proteklih dana opširno izvještavali da je nepoznati pjevač, nakon bračnog brodoloma, pronašao sreću u naručju potpuno anonimne Bračanke s kojom je surađivao na glazbenim projektima za koje nitko nije čuo.

Također se doznalo da je sestra nepoznatog pjevača svojevremeno bila u braku s bratom anonimne Bračanke, no ta je veza okončana sporazumno i bez konfliktnih situacija. Roditelji nepoznate Bračanke, špekulira se, nisu sretni s odabirom svoje kćeri. “Kako smo i sami vrlo nepoznati, razumijemo interes medija i javnosti za naš privatan život, no do daljnjega nećemo davati ishitrene izjave”, kazali su nam.

Oglas

“Osobno sam iznenađen ovakvim interesom novinara i građana za moj privatni život”, napisao je u otvorenom pismu medijima nepoznati šibenski slavuj uz napomenu da će se povući iz javnosti na nekog vrijeme. “Ne želim više intrigirati javnost svojom anonimnošću i ljubavnim životom. Poštujem posao novinara, ali ja sam nepoznati pjevač, a ne javna osoba. Ne želim si ugroziti karijeru. Dopustite nam da živimo svoje živote daleko od očiju javnosti kao što smo uvijek radili“, kazao je najavljujući da će se na scenu vratiti s novim albumom za kojeg najavljuje da već sada može sa sigurnošću reći da će biti slušan u njegovoj obitelji.

Iako su novinari satiričkog portala PlameniJazavac više puta pokušali doznati kako se nepoznati pjevač zove, do zaključenja ovog teksta pokušaji su ostali neuspješni. Ono što su saznali jest da je ostvario zamijećeni nastup u RTL-ovoj seriji Zabranjena ljubav, no nitko od njegovih kolega sa seta ove sapunice nije se mogao sjetiti njegova imena ni lika.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.