Prati nas

Vijesti

Komunalne vijesti

Počela je dostava žutih i smeđih vrećica za jednogodišnje razdoblje

Vrećice dostavljaju djelatnici podružnice Čistoća.

Objavljeno

|

foto: Zagrebački Holding

Započela je podjela besplatnih vrećica za plastičnu i metalnu ambalažu i vrećica za biootopad, odnosno žutih i smeđih vrećica za građane (kategorija kućanstva), izvijestili su iz gradske kuće. Dijeli se količina vrećica za godišnje razdoblje.

Korisnici koji žive u obiteljskim kućama dobivaju 26 žutih vrećica za odvojeno sakupljanje plastične i metalne ambalaže od 60 litara i 13 žutih vrećica od 120 litara, odnosno dvije role.

Zajednice korisnika (višestambne zgrade) dobivaju dva paketa vrećica, odnosno jedan paket od 26 žutih vrećice za odvojeno sakupljanje plastične i metalne ambalaže od 60 litara te jedan paket sa 104 biorazgradive smeđe vrećice od 10 litara za odlaganje biootpada. Vrećice dostavljaju djelatnici podružnice Čistoća.

Oglas

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.