Prati nas

Vijesti

Temperamentno

Split: Dvojica umirovljenika potukla su se u javnom prijevozu, skoro je stradao i očevidac

Nisu poznati razlozi sukoba starijih putnika, ali će to objasniti policiji koja ih je privela.

Objavljeno

|

foto: Michelle Maria/Pixabay

Nevjerojatan incident dogodio se jutros u Splitu na liniji javnog prijevoza broj 1 koja je vozila od Solina (Bunje) prema Hrvatskom narodnom kazalištu, piše Slobodna Dalmacija.

Negdje pokraj stanice Općina oko 9 i 30 sati morala je intervenirati policija zbog sukoba dvojice penzionera. Kako je potvrđeno iz “Prometa”, ali i od očevidaca, dvojica starijih putnika prvo su se verbalno sukobili, a potom i fizički.

“Pokušao sam ih rastaviti, ali nije bilo šanse. Skoro sam i ja stradao”, kazao je očevidac. Vozač je bio primoran zaustaviti autobus na desetak minuta kako bi pozvao policiju i tako spriječio eskalaciju nasilja kod dvojice penzionera.

Nisu poznati razlozi sukoba starijih putnika, ali će to objasniti policiji koja ih je privela.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.