Prati nas

Show

Napokon doma!

Tereza je zabrinula naciju, no konačno je izašla iz bolnice: ‘Alemka je krasna žena!’

Na liječenje se prijavila tek kada je bol postala već nepodnošljiva i kada zbog nje više nije uspijevala zaspati.

Objavljeno

|

Tereza Kesovija pijana
Tereza Kesovija (screenshot: N1)

Omiljena hrvatska pjevačica Tereza Kesovija otkrila je za Radio Dalmaciju da je upravo napustila bolnicu nakon hospitalizacije zbog bolova u nozi. “Izašla sam, još nisam kući, ali ću uskoro biti. Da skupim ove prnje oko sebe i idem. Pozdravi mi moj dragi Split!” rekla je Tereza voditeljima radijskog programa.

“Nije ništa strašno, hvala Bogu. Moji dobri dušobrižnici, zdravobrižnici su tu da me upozore da bih trebala napraviti nekakve pretrage. Od pretraga ništa, sve je u redu. Ja sam zapravo zdrav čovjek, malo u godinama, ali ono što jedva čekam je prvi koncert”, poručila je pjevačica nakon izlaska iz zagrebačke Klinike za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević’.

“Imam samo riječi najveće moguće hvale. Toliko su svi dragi, toliko je ta divna doktorica Alemka Markotić krasna žena, i sve te sestre. Znaš ono kad ih voliš, baš od srca ih voliš. Tako su pažljive, drage”, kazala je.

Na liječenje se prijavila tek kada je bol postala već nepodnošljiva i kada zbog nje više nije uspijevala zaspati. Mučila ju je, doznajemo, jaka upala potkožnog tkiva na desnoj nozi. Liječnici su joj prepisali lijekove i ležanje na način da joj desna noga bude u povišenom položaju.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.