Prati nas

Ljubav

Prava ljubav

Usprkos 46 godina razlike, zaljubljeni su kao prvog dana: ‘Obožavam sijede kose moje drage’

Kad je umirovljena njegovateljica Iris upoznala Mohameda, bila je razvedena 27 godina, a ljubav joj nije bila ni na kraju pameti, priznala je.

Objavljeno

|

Raskinuli baka i njen mladi dečko
Iris i Mohamed (foto: Iris Jones/Facebook)

Egipćanin koji se oženio 46 godina starijom umirovljenicom odgovorio je internetskim trolovima koji ga nazivaju prevarantom i inzistira na tome da voli četkati sijedu kosu svoje superuge dok mu ona glača košulje.

Iris Jones (82) udala se za 36-godišnjeg inženjera Mohameda Ibrihama u zimu 2021. godine. Par sretno živi u Weston-super-Mareu u Somersetu. Naime, nakon što su se vjenčali, Mohamed je aplicirao za vizu koja se dodjeljuje strancima oženjenima ili udanima za britanske državljane.

Iris i Mohamed često svoju ljubav pokazuju snimkama koje objavljuju na YouTube kanalu, a u jednom videu može se vidjeti kako mladi Mohamed nježno četka kose svoje drage, dok ga ona snima. “Njena kosa je fantastična. To je vrlo dobra kosa. Ona je čista žena. Ona je moj anđeo. Njena kosa nije u neredu poput moje“, kaže na snimci zaljubljeni Egipćanin.

Međutim, Iris uvjerava svog muža da njegova kosa “nikad nije u neredu” i da ima “prekrasne crne kovrče”. Video završava slatkim poljupcem zaljubljenih golupčića.

U drugom videu kojeg je naslovio “Najbolja žena”, Mohamed pokazuje svoje svježe izglačane bijele košulje i objašnjava: “Iris glača odjeću za mene. Moja žena, moja dobra žena. Ja sam vrlo sretan čovjek.“

Iris je postala poznata široj javnosti kada se pojavila u emisiji This Morning na ITV-u u siječnju 2020. godine. Tada je zbunila voditelje otkrićem da je potrošila cijelu tubu lubrikanta kada je prvi put bila intimna s Mohamedom. “Od tableta koje pijem koža mi je užasno istanjena”, rekla je Iris. “Tako da ljubav vodimo samo u ležećem položaju, s njim na meni. Inače je jako bolno i dobijem modrice.”

Kad je umirovljena njegovateljica Iris upoznala Mohameda, bila je razvedena 27 godina, a ljubav joj nije bila ni na kraju pameti, priznala je.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.