Prati nas

Show

Posljednji ispraćaj

Objavljeni su detalji sprovoda Saše Zalepugina, znaju se govornici i pjesme

Svestrani televizijski autor, voditelj i urednik volio je glazbu, tijekom života često je surađivao s velikim muzičkim zvijezdama pa će se ispred njih govorom od legende oprostiti i dugogodišnja obiteljska prijateljica Sanja Doležal.

Objavljeno

|

Saša Zalepugin moždani udar
Saša Zalepugin (screenshot: HTV)

Posljednje zbogom Saši Zalepuginu u četvrtak u 10 sati na zagrebačkom Krematoriju njegova obitelj, prijatelji, ali i svi oni koji su voljeli i poštovali veliku televizijsku legendu, izreći će uz zvukove pjesme “Što te nema” Jadranke Stojaković, objavio je Jutarnji list.

Potom će se od svog prijatelja, ali i učitelja oprostiti čuveni sportski komentator Božo Sušec, koji je desetljećima surađivao sa Zalepuginom od kojeg je naučio prvi zakon intervjua. Od oca će se govorom oprostiti i sin Ivan.

Zasvirati će i Zalepuginova omiljena pjesma “Nasloni glavu na moje rame” splitske grupe Tutti Frutti. Tu je skladbu, kaže njegova supruga Tihana, Saša jako volio, a jednom ju je zapjevao i u radijskom programu uživo.

Svestrani televizijski autor, voditelj i urednik volio je glazbu, tijekom života često je surađivao s velikim muzičkim zvijezdama pa će se ispred njih govorom od legende oprostiti i dugogodišnja obiteljska prijateljica Sanja Doležal. Nakon nje tužni će skup istinskog gospodina ispratiti uz skladbu “Molitva” Zorice Kondže, s kojom su Tihana i Saša mnoga ljeta proveli družeći se uz smijeh i pjesmu na njihovom otoku sreće, u Jelsi, na Hvaru, zaključuje Jutarnji.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.