Prati nas

Stil i ljepota

Tri prve dame

Tamara Vučić pisala Sanji Milanović: Dođi u Beograd na modnu reviju o Jovanki Broz

Iza Jovanke Broz ostali su neiskorišteni najfiniji materijali, koje sada, devet godina poslije njene smrti, dizajneri iz Srbije, kao i iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i Slovenije, pretaču u suvremene kreacije.

Objavljeno

|

Sanja Musić Milanović (screenshot: HRT)

Ministarstvo vanjskih poslova Srbije, u ime Tamare Vučić, supruge srbijanskog predsjednika, uputilo je pismo veleposlanstvu u Zagrebu s ciljem da što prije pozove Sanju Musić Milanović na modnu reviju koja će se pod imenom “Jovanka u boji” održati u srbijanskoj prijestolnici.

Prema protokolu, o tome treba obavijestiti i Ministarstvo vanjskih i europskih poslova RH, navodi Nova.rs. U priloženom pismu, Tamara Vučić navodi kako je revija “Jovanka u boji” posvećena zajedničkoj povijesti “naših zemalja i naroda”.

“Iza Jovanke Broz ostali su neiskorišteni najfiniji materijali, koje sada, devet godina poslije njene smrti, dizajneri iz Srbije, kao i iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Sjeverne Makedonije i Slovenije, pretaču u suvremene kreacije”, navodi se u pismu.

Dodaje se da će Tamari Vučić biti izuzetna čast, ako bi gospođa Musić-Milanović prisustvovala reviji koja će se održati 29. studenog u Palači Srbija. “S nadom da ćete mi pružiti zadovoljstvo da vas ugostim u Beogradu, primite izraze mog posebnog uvažavanja”, zaključuje se u pismu.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.