Prati nas

Show

Zbogom

Preminula je Kirstie Alley, glumica koju smo svi voljeli

Koliko god je bila ikonična na ekranu, bila je još nevjerojatnija majka i baka, navodi obitelj hvaleći njen elan i strast za životom, unucima, životinjama i radosti stvaranja.

Objavljeno

|

Umrla Kirstie Alley
Kirstie Alley (screenshot: Cheers/Youtube)

Glumica Kirstie Alley, najpoznatija po ulozi u humorističnoj seriji “Kafić Uzdravlje”, umrla je nakon kratke i teške bolesti u 71. godini, navodi se u priopćenju obitelji. “S tugom vas obavještavamo da je preminula naša nevjerojatna, neustrašiva majka puna ljubavi”, napisala su njezina djeca.

Alley je osvojila nagradu Emmy za ulogu voditeljice puba u popularnoj TV seriji koja se snimala osamdesetih i devedesetih godina. Glumila je u filmovima “Zvjezdane staze II: Khanov bijes”, “Crkni, ljepotice” (Drop Dead Gorgeous) i filmskom serijalu “Gle tko to govori”. Starijoj hrvatskoj publici ostala je u sjećanju kao nezaboravna Virgilia iz televizijske serije “Sjever jug” koju je s Patrickom Swayzejem snimila 1985. godine.

Glumica rođena u Wichiti (Kansas) preminula je od raka, no obitelj je otkrila samo detalj kako je bolest nedavno otkrivena. “Bila je okružena svojom najbližom obitelji i borila se velikom snagom, beskrajno se radujući životu, bez obzira na sve što ju je čekalo”, piše u priopćenju. “Koliko god je bila ikonična na ekranu, bila je još nevjerojatnija majka i baka”, navodi obitelj hvaleći njen “elan i strast za životom, unucima, životinjama i radosti stvaranja.”

Glumac John Travolta, koji je s njom glumio u serijalu filmova “Gle tko to govori”, oglasio se na Instagramu kako bi joj odao počast. “Kirstie je bila jedna od najposebnijih veza koje sam ikada imao. Volim te Kirstie”, napisao je uz njezinu fotografiju dodavši: “Znam da ćemo se opet vidjeti.”

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.