Prati nas

Vijesti

Radno vrijeme

Radno vrijeme trgovina na Staru godinu (31. 12. 2022.) i Novu godinu (1. 1. 2023.)

Baš kao i Božić, Nova godina (1. siječnja) ovoga puta pada u nedjelju. Očekivano, trgovine će taj dan svoja vrata držati zatvorenima pa se valja opskrbiti na Staru godinu ili Silvestrovo. U nastavku pročitajte kada i gdje to možete učiniti.

Objavljeno

|

Kako kupovati jeftiniju hranu?
foto: Sandro Bura

Konzum

Konzum u subotu radi prema prilagođenom radnom vremenu. U nedjelju će trgovine biti zatvorene. Kako će u subotu raditi vaša trgovina provjerite ovdje.

Spar i Interspar

U subotu će Interspar hipermarketi raditi po skraćenom radnom vremenu do 16 ili 17 sati, dok će svi Spar supermarketi raditi do 17 sati. U nedjelju trgovine neće raditi. Detalje za najbližu poslovnicu potražite na ovoj poveznici.

Lidl

Lidlove poslovnice u subotu će raditi do 14 sati, dok na samu Novu godinu neće raditi. Više informacija potražite ovdje.

Oglas

Kaufland

Trgovine Kauflanda u subotu rade do 18 sati. U nedjelju su zatvorene. Više pročitajte na stranicama Kauflanda.

Studenac

Trgovine Studenca u subotu rade po prilagođenom radnom vremenu. U nedjelju će biti zatvorene. Radno vrijeme vama najbliže poslovnice potražite ovdje.

Plodine

lodine u subotu rade skraćeno, do 18 sati. U nedjelju su trgovine zatvorene. Više detalja pronađite na ovoj poveznici.

Arena centar

Trgovine u Arena Centru u subotu rade do 16 sati. U nedjelju je centar zatvoren. Više detalja pročitajte ovdje.

Avenue Mall

Osim poslovnice Fine, trgovine, banka i pošta u Avenue Mallu u subotu radi do 18 sati.  U nedjelju je centar zatvoren. Više informacija dostupno je ovdje.

City Center one

City Center one WestCity Center one East i City Center one Split u subotu rade do 17 sati. Centri su u nedjelju zatvoreni.

Portanova

Trgovine u centru u subotu rade do 17 sati, pošta ne radi. U nedjelju trgovine ne rade. Više informacija o radnom vremenu može se pronaći ovdje.

Tower Center Rijeka

Trgovine u centru u subotu rade do 17 sati. U nedjelju su zatvorene.

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.