Prati nas

Vijesti

Blagdanski šoping

Radno vrijeme trgovina za Badnjak, Božić i Štefanje (24., 25. i 26. 12. 2022.)

Većina trgovačkih lanaca odlučila je na Badnjak raditi po skraćenom radnom vremenu, dok će na Božić i Štefanje njihove poslovnice ostati zatvorene.

Objavljeno

|

Radno vrijeme na Badnjak i Štefanje
foto: Sandro Bura

Većina trgovačkih lanaca odlučila je na Badnjak raditi po skraćenom radnom vremenu, dok će na Božić i Štefanje njihove poslovnice ostati zatvorene.

Spar i Interspar

Za Badnjak će INTERSPAR hipermarketi raditi do 17 sati. Do 16 sati radit će INTERSPAR hipermarketi u Arena Centru u Zagrebu i u Mall of Split. SPAR supermarketi također će raditi skraćeno do 16 ili 17 sati. Na Božić će SPAR i INTERSPAR trgovine biti zatvorene.

U ponedjeljak na Štefanje će radno vrijeme poslovnica također biti prilagođeno i sve će trgovine raditi do 14 sati, osim INTERSPAR hipermarketa u Zadru, koji će raditi do 18 sati, te INTERSPAR hipermarketa u riječkom Tower Centru, koji će raditi do 21 sat.

INTERSPAR hipermarketi u trgovačkim centrima Mall of Split te Portanova Osijek taj će dan biti zatvoreni. Također SPAR supermarketi u šoping-centru Supernova Zadar, na zagrebačkom Tuškancu, u Ulici Vincenta iz Kastva i u Poreču bit će zatvoreni. Za detalje kliknite ovdje.

Kaufland

Trgovine Kauflanda u subotu na Badnjak rade od 7 do 16 sati. U nedjelju i ponedjeljak trgovine neće raditi. Radno vrijeme trgovina potražite ovdje.

Lidl

Lidlove trgovine na Badnjak će raditi skraćeno do 14 sati, dok će na sam Božić i Štefanje ostati zatvorne. Detalje potražite ovdje.

Konzum

Konzum – radno vrijeme

Trgovine Konzuma uoči nadolazećih blagdana radit će prema posebnom radnom vremenu. U subotu će raditi po skraćenom radnom vremenu, a u nedjelju i ponedjeljak bit će zatvorene. Podatke za vama najbližu poslovnicu potražite ovdje.

Plodine

Plodine će za Badnjak raditi po prilagođenom radnom vremenu, dok će na Božić biti zatvorene. Više detalja možete provjeriti na ovoj poveznici.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.