Prati nas

Vijesti

Tomašević usprkos Vladinoj odluci diže cijenu vode, neće biti 20, već 15 posto skuplja

Podsjetimo, jutros je premijer Andrej Plenković najavio da će odgoditi primjen Uredbe za korištenje voda, čime će se omogućiti svim lokalnim jedinicama da ne bude potrebe za dizanjem cijena vode, osobito u velikih gradovima kao što su Zagreb i Split.

Objavljeno

|

Koliko poskupljuje voda?
Tomislav Tomašević (foto: zagreb.hr)

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević ostaje pri odluci o poskupljenju vode početkom iduće godine. Ipak, umjesto planiranih 20 posto, poskljupljenje će biti oko 15 posto. Osim toga, rekao je i da će pokušati odgoditi rok primjene poskupljenja vode.

“Poskupljenje sigurno neće ići odmah od 1. siječnja, ali hoće li ići od 1. veljače ili ožujka moramo još vidjeti”, rekao je.

Podsjetimo, jutros je premijer Andrej Plenković najavio da će odgoditi primjenu Uredbe za korištenje voda, čime će se omogućiti svim lokalnim jedinicama da ne bude potrebe za dizanjem cijena vode, osobito u velikih gradovima kao što su Zagreb i Split. “To je sve na tragu politike da držimo udar na građane na minimalnoj razini”, kazao je Plenković.

Oglas

Oglas
.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.