Prati nas

Ljubav

Eksplozivno

Vragolasti Francuz ima 88 godina i prava je seks bomba!

Uzbuna se dogodila u subotu navečer, a situacija je zahtijevala profesionalnog pirotehničara, evakuaciju odraslih i pedijatrijskih hitnih slučajeva, kao i preusmjeravanje novih hitnih slučajeva.

Objavljeno

|

Što sve stane u rektum?
Ilustracija (foto: David Muschke/ Scopio)

Francuska bolnica djelomično je evakuirana u subotu nakon što je stariji građanin došao potražiti pomoć. Naime, 88-godišnji pacijent posjetio je bolnicu Sainte Musse u Toulonu kako bi uklonio granatu iz rektuma, no ujedno je izazvao i pravu paniku u toj ustanovi, izvijestio je francuski magazin Var-Matin.

“Uzbuna se dogodila u subotu navečer oko 21 sat, a situacija je zahtijevala profesionalne pirotehničare, evakuaciju odraslih i pedijatrijskih hitnih slučajeva te preusmjeravanje novih hitnih slučajeva”, izjavio je glasnogovornik bolnice. “Morali smo upravljati rizikom u realnom vremenu”, dodao je predstavnik bolnice koji kaže da su poduzete sve mjere opreza.

Stručnjaci za razminiravanje na mjestu događaja utvrdili su da postoji vrlo mala mogućnost da granata eksplodira u čovjeku. “Umirili su nas rekavši nam da se radi o kolekcionarskom predmetu iz Prvog svjetskog rata koji je koristila francuska vojska”, navela je bolnica. Zaprepašteni liječnici su nakon toga iz muškarčeve stražnjice pokušali izvući 20 centimetara dug i pet centimetara širok predmet, no na kraju mu je ipak bila nužna operacija.

Vjeruje se da je pacijent umetnuo predmet u svoj anus radi seksualnog užitka. “Jabuka, mango ili čak limenka pjene za brijanje… Navikli smo nalaziti te neobične predmete umetnute tamo gdje ne bi trebali biti”, izjavio je jedan liječnik. “Ali granatu? Nikada!”

Prema najnovijim informacijama, pacijent je stabilno te se očekuje potpuni oporavak.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.