Prati nas

Show

Televizija

Stanković objasnio zašto u emisiji nema HDZ-ovih političara

‘Nedjeljom u dva’ je politički talk show, emitira se na HTV-u od 2000. godine. Najdugovječnija je emisija toga tipa na HTV-u.

Objavljeno

|

Aleksandar Stanković o nogometašima i Luki Modriću
Aleksandar Stanković (foto: Sandro Bura)

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije “Nedjeljom u dva” (HTV) javnom je objavom objasnio zašto u emisiji ne ugošćuje političare iz vladajuće stranke.

“U zadnje vrijeme redovito nas odbijaju gosti iz HDZ-a. Za najvažnije političke, društvene i ekonomske probleme često su upravo oni odgovorni i neodgovorno je da izbjegavaju najgledaniji politički talk show. Nije smrtna opasnost, preživjet ćemo, ali s obzirom da puno vas pita zašto nema hadezeovaca – zato”, objasnio je voditelj.

“Nedjeljom u dva” je politički talk show, emitira se na HTV-u od 2000. godine. Najdugovječnija je emisija toga tipa na HTV-u. Nagradu HND-a za najbolji talk show emisija je dobila 2001. godine, a Stanković je dobio 2010. nagradu Novinar godine.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.