Prati nas

Ljubav

Suzanne Somers

Suzanne (76) i Alan (86) i nakon 45 godina braka vode ljubav tri puta dnevno

Glumica je novinarima ispričala kako su djecu postavili na noge i učinili samostalnim ljudima te da je konačno vrijeme da uživaju jedno u drugome.

Objavljeno

|

Koliko se seksaju penzioneri?
Suzanner Somers i Alan Hamel (screenshot: KTLA 5/Youtube)

Američka glumica Suzanne Somers (76) žena je o kojoj mnogi muškarci sanjaju, a njen suprug Alan Hamel pravo je srećković. Naime, i nakon 45 godina braka – ovaj par se voli baš kao i prvoga dana.

U intervjuu za magazin First for Women, glumica i poduzetnica je progovorila o tajnama kojima gotovo polustoljetni brak održava svježim poput jutarnje ruže. “Dajemo si komplimente, razmazili smo se. Radi se o međusobnom poštovanju i pružanju partneru onoga što mu treba. Svaki dan počinje mi u romantičnom blaženstvu. Svako jutro mi skuha kavu i donese mi je u krevet”, ispričala je glumica.

“Moram mu reći da ga volim barem deset ili dvadeset puta dnevno. Probudim se i prvo što mi kaže je da me jako voli. Tako da svaki svoj dan započinjem u ekstazi”, rekla je. Uz to, glumica je još jednom potvrdila da sa suprugom vodi ljubav čak tri puta dnevno, a za nestašluke u ložnici okrivila je – hormone.

“U ovim godinama, većina ljudi misli da je to, znate, previše informacija”, rekla je i dodala: “Ali sada je podne, a ja sam već vodila ljubav tri puta.” Nerijetko je suprug, priznala je, probudi i u 4:30 kako bi se odali tjelesnim strastima. “Kažem mu mu da barem pričeka dok sunce ne izađe”, objasnila je.

Glumica je potom novinarima ispričala kako su odgojili djecu, kako su im platili školarine i vjenčanja te da su sada konačno sami. “Čovječe, zabavljamo se”, zaključila je.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.