Prati nas

Show

Stigao je Girogio

Godine mu ne mogu ništa: Roberto Cavalli (82) postao je otac šesti put!

Modni dizajner postao je otac po šesti put – u dobi od 82 godine. Talijan, čija se imovina procjenjuje na više od 400 milijuna funti, dobio je sina sa švedskom manekenkom Sandrom Nilsson koja ima 37 godina.

Objavljeno

|

Roberto Cavalli (screenshot: Fashion TV)

Talijanski modni tigar već ponešto zna o djeci – ima petero djece iz dvije prethodne veze. Cavalli je već priopćio da će sinu dati ime Giorgio, u čast svog oca kojega su ubili nacisti tijekom Drugog svjetskog rata.

“Sandra se dobro osjeća. Beba, koja je rođena prije tjedan dana ovdje u Firenci, je prekrasna i bilo je vrlo emotivno vidjeti je odmah nakon rođenja. Njegovo ime je Giorgio po djedu kojeg su nacisti ubili u pokolju u Cavrigliji kad sam imao četiri godine”, izjavio je za magazin Novella 2000.

Roberto ima djecu Tommasa i Cristinu iz prvog braka sa Silvanellom Giannoni, koju je oženio 1964. godine i od koje se razveo desetljeće kasnije. Također ima Roberta, Rachele i Danielea iz drugog braka s bivšom manekenkom i Miss Europe – Evom Mariom Duringer.

S manekenkom Sandrom Nilsson zabavlja se još od 2014. godine. Mediji su javili da joj je kao zalog ljubavi – kupio otok. Rođenje Malog Giorgia zaokružilo je sreću ovog modnog para.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.