Prati nas

Show

Stao je na ludi kamen

Mogul Rupert Murdoch (92) opet ljubi mlađu: ‘Veselim se drugoj polovici života, ženimo se!’

Murdoch je prethodno bio u braku i s australskom stjuardesom Patricijom Booker, novinarkom škotskog podrijetla Annom Mann i poduzetnicom kineskog podrijetla Wendi Deng. Lani se razveo od manekenke Jerry Hall.

Objavljeno

|

Rupert Murdoch se ženi
Rupert Murdoch (foto: David Shankbone(Wikimedia)

Medijski tajkun Rupert Murdoch objavio je zaruke sa svojom partnericom Ann Lesley Smith, bivšom policijskom duhovnicom. Gospodin Murdoch (92) i gospođa Smith (66) upoznali su se u rujnu na jednom druženju u njegovom vinogradu u Kaliforniji.

Murdoch, jedan od najmoćnijih ljudi na svijetu rekao je za New York Post: “Bojao sam se zaljubljivanja – ali znao sam da će mi ovo biti posljednje. Bolje bi bilo da bude. Sretan sam.” Prošle godine razišao se s četvrtom suprugom Jerry Hall, nekadašnjim modelom i bivšom suprugom Micka Jaggera.

Buduća Murdochova supruga nekada je bila udana za country pjevača i medijskog menadžera Chestera Smitha. “Udovica sam 14 godina. Kao i Rupert, moj pokojni suprug je bio poslovni čovjek. Dakle, ja govorim Rupertov jezik. Dijelimo ista uvjerenja”, kazala je Ann Lesley Smith.

Murdoch, koji ima šestero djece iz prva tri braka, dodao je: “Oboje se veselimo što ćemo drugu polovicu života provesti zajedno.” Vjenčanje će se održati u kasno ljeto, a par će vrijeme provoditi između Kalifornije, Montane, New Yorka i Velike Britanije.

Murdoch je prethodno bio u braku i s australskom stjuardesom Patricijom Booker, novinarkom škotskog podrijetla Annom Mann i poduzetnicom kineskog podrijetla Wendi Deng.

.

Život počinje s 50!

Mi smo medij zajednice. Razbijamo predrasude o starenju i starosti – živimo. Pratimo teme zdravlja, zdravstvene, obiteljske i mirovinske politike, politike, kulture, zabave, znanosti i životnog stila. Želimo vas ohrabriti, povezati i inspirirati kako biste zdravije i aktivnije uživali u životu. Poštujemo različitosti, promoviramo toleranciju i potičemo argumentiranu raspravu. Naš moto je: Živite brzo, umrite stari. Jako stari.